vendredi 15 octobre 2010

# 1933 Slaughterhouse in Shanghai

Shanghai's 1933 Slaughterhouse has now been reconverted into an Art Center. The intermediary area between the peripheral building and the central cupola is composed by a multitude of beautiful massive concrete pathways that were originally paced by the animals.





6 commentaires:

deconcrete a dit…

one of my favourite buildings in shanghai! a labyrinth of bridges to get lost...
however, real estate investors' voracity have turned the whole space into a "creative shopping mall". i wish they had just left it open for people's initiatives, intead of to the Porsche Owners Club, American Apparel or any other snobby restaurant...

Urbain, trop urbain a dit…

C'est aussi mon immeuble favori à Shanghai ;-)

Unknown a dit…

Amusant, j'ai etais il y a deux jours! Je dois trouver le tps de mettre des photos sur mon blog. (T'as vu, qd on veut vraiment consulter Boiteaoutils, on peut ;)
J'espere que tu vas bien sinon. Tschuss!

Anonyme a dit…

If some one neеdѕ exрeгt view concerning blogging afterward i suggest him/her to pay a quick vіsit thіѕ
blоg, Keep up the pleаsant job.

my homерage: How to stop Snoring

Kına Paketleri a dit…

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir Ankara Burun Estetiği.



Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara Meme Büyütme yöntemi meme protezidir.



Ankara Lazer liposuction konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.



Ankara Karın germe ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.



Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Ankara Migren ameliyatı genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.



Ankara Meme dikleştirme Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.

Unknown a dit…

sites Web répliques de sacs haut de gamme voir ceci site Web sacs de créateurs de répliques leur site Web répliques de sacs à main Ysl