vendredi 22 octobre 2010

# Terrorist Motel by Stealth Architects on Archinect


Archinect just released an article about a very ironic project which proposes to build a "terrorist motel" instead of the controversial Muslim Cultural Center in Down Town New York. Mocking the idea of associating Muslims with terrorists and acknowledging the fact that the West always needs enemies in order to sustain itself, Stealth Architects proposes to provide terrorists directly on the U.S. ground thus authorizing an organize a local hunt rather than expensive abroad wars in Afghanistan.
This project is also a small ode to the act of excavating by creating construction documents that indicate the process of digging in order to achieve this negative labyrinth.

More to read and to see on Archinect's page about the project.

1 commentaire:

Ufuk KARACA a dit…

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir burun estetiği ankara fiyatları.



Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara meme büyütme fiyatları yöntemi meme protezidir.



Ankara Lazer liposuction fiyatları konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.



Ankara karın germe fiyatları ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.



Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Ankara migren ameliyatı fiyatları genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.



Ankara Meme Dikleştirme fiyatları Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.