dimanche 3 octobre 2010

# Ethel Baraona's world of wonders !

Our friend Ethel Baraona (from dpr-barcelona) just reached 1000 references on her tumblr which offers a wonderful field of interesting discoveries to explore with enthusiasm !

5 commentaires:

Ethel Baraona Pohl a dit…

Many thanks for the post, Léopold!! And hope you enjoy surfin' through the archives of tumblr site.

Léopold Lambert a dit…

I most certainly do, dear Ethel !

funny videos a dit…

great place. nice done!

العاب تلبيس a dit…

Very usefull article.thanks.

Ufuk KARACA a dit…

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir Ankara Burun Estetiği Doktor.



Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara Meme Büyütme Doktor yöntemi meme protezidir.



Ankara Lazer liposuction Doktor konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.



Ankara Karın germe Doktor ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.



Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Ankara Migren ameliyatı Doktor genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.



Ankara Meme dikleştirme Doktor Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.