vendredi 29 octobre 2010

# The Truffle by Ensamble Studio

The Truffle is a self sustaining small shelter designed and built by the Spanish office Ensamble Studio (see previous article about their incredible Hemeroscopium House). The most remarkable aspect of this building to me is its construction process. In fact, in a way which recalls Tarkovsky's Andrei Rublev's Bell construction, the team has first created an empty hillock, then assembled the negative of the architecture with hay bundles within this emptiness, cast concrete in between and eventually after the concrete dried, destroyed the earth hillock. The remaining step then consists in the evacuation of the hay from the inside of the building, task which is ensured by Paulina the cow in the following movie:



thanks Xinyang for reminding me of this beautiful project !






4 commentaires:

etc. a dit…

Merci.

a shame the music is so terrible

Léopold Lambert a dit…

You don't like it really ? I am pretty sure it is the music from the film Bodysong composed by...Johnny Greenwood

etc. a dit…

Well i mean the editing of it above all

Ufuk KARACA a dit…

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir Burun Estetiği Fiyat.



Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Gögüs Büyütme fiyat yöntemi meme protezidir.



Lazer liposuction fiyat konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.



Karın germe fiyat ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.



Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Migren ameliyatı fiyat genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.



Meme dikleştirme fiyat Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.