lundi 4 octobre 2010

# One Flat Thing Reproduced by William Forsythe

In the series People using their bodies are never wrong (cf articles about surf, parkour or other tight rope walkers), here is a beautiful choreography by William Forsythe entitled One Flat Thing Reproduced that introduce a group of people dancing in a simplistic familiar environment: a group of rectangular basic tables...

Bodies are flirting with surfaces and using the space in between that would normally be considered as too narrow to move. The margin between bodies and objects are therefore minimal and the risk of injury creates a very beautiful tension between all the living and inanimate elements of this choreography. The video sometimes shows views of the scene from above which reveals the transgression of the object frame by the bodies.

Thanks Hiroko



2 commentaires:

Anonyme a dit…

Telephonе ansωering service that cаn sаtisfy all a
company' voice call demands and present new levels of effectiveness and effectiveness in the business fraternity. Business phone systems are expandable so you can be committed to it. In doing so, the triage nurses can either make necessary referrals or manage the case themselves as long as needed. Praise and encourage good use of telephone skills, and finding a sales mentor.

my blog: điện thoại cố định viettel

Ufuk KARACA a dit…

Burun şeklini ideal açı ve ölçülere kavuşturmak için erkek kadına ayrı ayrı modellerde planlanan ve aynı zamanda ihtiyaç varsa burundan nefes alma güçlüğünün de düzeltilebileceği lokal yada genel anestezi altında yapılabilen cerrahi işlemdir Ankara Burun Estetiği.



Silikondan yapılmış protez kullanılarak cerrahi olarak meme hacminin arttırılmasıdır. 60 yıldır dünyada uygulanan en sağlıklı Ankara Meme Büyütme yöntemi meme protezidir.



Ankara Lazer liposuction konvansiyonel liposuctionun lazer teknolojisi ile birleştirilmiş halidir. Konvansiyonel liposuctionda yalnızca cilt altı yağ dokuları kırılarak dışarı aspire edilirken, lazer liposuctionda aspirasyon öncesi ve sonrasında açılan aynı delikten girilerek dokulara lazer enerjisi de uygulanır.



Ankara Karın germe ameliyatı aşırı kilo, gebelik ve benzeri sebeplerle sarkmış olan karın derisinin cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. İşlem sırasında ayrıca gevşek olan karın duvarı da sıkılaştırılabilir.



Günümüzde baş ağrılarının önemli bir kısmından sorumlu olan Ankara Migren ameliyatı genel hatlarıyla, baş bölgesinin duyu siniri olan trigeminal sinirin dallarının belli bölgelerde sıkışması sonucu ortaya çıkan, başın çeşitli bölgelerinde ve değişik paternlerde görülebilen, sıklığı kişiden kişiye değişen ve mide bulantısı vb. gibi bulguların da eşlik edebildiği ataklar tarzında baş ağrılarıdır.



Ankara Meme dikleştirme Kadınlarda meme sarkması, gebelik gibi edinsel sebeplerle oluşabildiği gibi gebelik yaşamamış kadınlarda da biraz daha ileri yaş döneminde olmak üzere, yer çekiminin etkisiyle meydana gelen kaçınılmaz bir süreçtir. Gebelik ve emzirme döneminde hormonların etkisiyle büyüyüp şişen meme dokusu, ekstra ağırlığının etkisiyle hem meme cildini esnetir hem de dokuyu taşıyan bağları gevşetir.